ÉLJEN A TAVASZ *

Érkeznek a melegebb napok és a tavaszi vásárok is, ahol havonta 1-2 alkalommal személyesen is találkozhattok velünk. Idén először március 12-én a WAMP-on leszünk kint a Millenárisban, ahol már 1-2 tavaszi férfi/női újdonsággal is készülünk, de persze viszünk téli utolsó darabokat és mintadarabokat is kedvezményes áron, így érdemes már a nyitás körül meglátogatni minket!

Ha fontosnak tartod, hogy kényelmes, kis szériás, minősített biopamut ruhadarabokkal készülj a pulóveres időjárásra, esetleg ajándékot keresel, szeretettel várunk a bejárathoz közel: férfi és női sapkákat, pulóvereket és felsőket is viszünk magunkkal. Eközben természetesen idén is él a MME kampányunk, vagyis Gondoskodó Termékként minden vásárláshoz (személyesen történő vásárlás a vásárokon, vagy a Prezentben) ajándékba adunk egy kiválasztott jelvényt, az ebből befolyó összeg pedig egyenesen a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesülethez kerül.

Ha korábban is körülnéznél jelenleg elérhető termékeink között, már 3 helyszínen is megtalálhatsz bennünket Budapesten: Budán a Prezentben, Pesten pedig a belvárosban a ZUN Store-ban férfi pulóvereink egy részét, a LOLLIPOP FACTORY-ben pedig férfi és női pulóvereinket is lehet nézegetni-próbálgatni.

Éljen a tavasz!