Touch Me Not Karácsony 2016 *

Megérkezett idén is a tél a hideggel, faggyal, reggeli ködökkel, lassan pedig a hóval és a karácsonyi ajándékozással.

Mivel próbálunk minél több embernek örömet okozni meleg, organikus pamut ruhadarabjainkkal, férfi-női pulcsikkal ebben az időszakban – akár saját használatra választ valaki, akár karácsonyi ajándékként kerül a fa alá – szeretnénk tájékoztatni Benneteket, hogy kizárólag a december 18-a éjfélig leadott rendelések kiszállítási időpontjánál tudjuk garantálni, hogy megérkezik időben, azaz december 24-re. Minden egyes darabot mi személyesen készítünk el Nektek, így tudjuk, mennyire fontos az odafigyelés a tervezés és a varrás során is, és ebből most sem engedünk.

/// Személyes átvételre természetesen a 19-i héten megrendelt ruhadaraboknál is mindig van lehetőség a Prezentben! ///

Érdemes tehát már a héten megrendelni a kiszemelt darabokat, ha pedig próbálnátok, vagy esetleg Budapesten nézelődnétek, teljes készletünket megtaláljátok a Prezentben nyitvatartási időben, sőt, még a Várkert Bazár előtti hangulatos téren is átsétálhattok előtte!

Emellett aranyvasárnap, december 18-án a WAMP-on várunk Titeket személyesen sok-sok-szeretettel, ahol bőven lesz időnk beszélgetni, válogatni.

Extra tipp: mivel a MME Gondoskodó termékeinek egyike lettünk, minden személyes vásárláskor választhattok egy támogató jelvényt, amivel megint csak könnyű örömet okozni másoknak, csak a választás ne lenne olyan nehéz 😉

Kellemes készülődést Mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?