GONDOSKODÓ TERMÉKEINK

Mostantól a Touch Me Not termékek hivatalosan is “Gondoskodó termékek” lettek, amiről már az MME oldalán is olvashattatok. Ez röviden annyit jelent, hogy ha nálunk vásároltok személyesen (üzlet, vásár) bármilyen ruhadarabot, akkor egy kedves, támogató jelvényt is választhattok, aminek az ellenértékét mi támogatásként felajánljuk az egyesületnek. Közel 10 éve, 2006 óta már számos helyszínen elérhetőek az MME kitűzős perselyei, ahol szintén hozzá lehet jutni a jelvényekhez. Elegáns, szépen kidolgozott, élethű jelvényekről van szó, amelyek főleg madarakat, emlősöket, virágokat ábrázolnak, és a különböző kis kitűzők száma mára már meghaladja a 100-at. Úgy gondoltuk, hogy a kitűzők közül örömmel választanátok egyet a mostantól a ruhadarabjainkhoz, de persze ajándéknak sem utolsók 🙂

Emellett biztosan észrevettétek már, hogy amennyire csak lehetséges, fontos kezdeményezések mögé állunk és igyekszünk azokat a magunk módján támogatni: jelenleg ebből az egyik a természet- és azon belül a madárvilág védelmével foglalkozó Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület, illetve a Kössünk Össze karácsonyi jótékonysági akciója, amire szeretettel várunk mindenkit, és amiről nemsokára még többet megtudhattok majd!

Személyesen a Prezentben, illetve a karácsonyi WAMP vásárokon is találkozhattok velünk, ahol a kitűzők mellett minden jóval várunk Titeket: meleg, organikus pamut férfi- és női pulóverek, sapkák, blúzok, sőt – elárulunk egy titkot is – még ajándékkártyák is.

 

Vélemény, hozzászólás?