NYAKUNKON A TÉL

Itt a Touch Me Not tél!

Nyakunkon a tél!

Ennek megfelelően a következő pár napban weboldalunk átalakul és megújul, az eddigi tavaszi/nyári darabok helyét puha és meleg őszi/téli pulóvereink, sapkáink veszik át.

Természetesen van amin a tél sem változtathat: az új szezonban is a megszokott minőségben és alapanyagokból dolgozunk, kizárólag GOTS minősítésű textileket használunk a gyártás során. Idén is gondoltunk fiúkra és lányokra egyaránt, remélhetőleg mindenki megtalálja majd kedvenc darabjait a tél során az újdonságok között, amiket továbbra is kis szériában és a legnagyobb szeretettel tervezünk és készítünk Nektek.

Úgy gondoljuk, hogy rendkívül fontos, hogy személyesen is elérhetőek legyünk, illetve a ruhadarabjaink megfoghatóak, próbálhatóak legyenek vásárlás előtt, így webshopunk mellett egy állandó helyszínen, a Prezentben találhattok meg minket, novemberben és decemberben pedig szinte heti rendszerességgel veszünk majd részt vásárokon, ahova szeretettel várunk mindenkit!

Hamarosan tehát elérhetőek lesznek az új termékeink, illetve a személyes vásárlási lehetőségek időpontjai és helyszínei is felkerülnek ide az oldalra, emellett Facebook és Instagram oldalunkat is folyamatosan frissítjük az újdonságokkal, nézegessétek bátran!

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?